Laboratorul de Tehnica Dentara Precident


Infiintat in 2005 si functionand intr-un spatiu inchiriat, cu 3 angajati si 4 medici stomatologi colaboratori, laboratorul nostru de tehnica dentara a ajuns in scurt timp sa isi desfasoare activitatea intr-un spatiu propriu de 250 mp cu 18 angajati. In prezent lucram cu un numar de 67 de cabinete din toate regiunile tarii, oferind o gama variata de produse si asistenta in realizarea tuturor tipurilor de lucrari. Toate acestea au fost posibile faptului ca ne-am respectat intotdeauna angajamentele, iar obiectivele noastre principale au fost calitatea si seriozitatea.

Experienta, faptul ca suntem permanent la curent cu tot ce se intampla in domeniu, precum si dotarea cu aparatura de ultima ora, ne dau posibilitatea de a face fata oricarei cerinte venite din partea medicilor stomatologi si pacientilor!
Suntem acreditati de majoritatea firmelor producatoare de implanturi, specialistul nostru avand o experienta de peste 25 ani in materie. Va invitam sa navigati in continuare pe site-ul nostru si nu ezitati sa ne contactati!